© Powered by SiteSpirit

 

Logo-Transperant.gif

CrÍperie op locatie

CrÍpe Paris is een mobiel en flexibel bedrijf dat Franse crÍpes bakt op locaties. Wij doen dit al vanaf 1993 en zijn begonnen op markten en braderieŽn. Vanaf 1998 hebben wij een goede samenwerking met diverse cateringbedrijven waaronder Rai Catering Services, N&I Events, J&K Catering, Maison van den Boer, Kitchen de Luxe en Catering Verhaaf. Ook werken wij vaak voor scholen, verenigingen, en verzorgen openingen etc.
Onze crÍpes maken wij naar oud Frans recept, verkregen uit de Franse provincie Bretagne waar de oorsprong ligt van de Franse crÍpe. Wij passen de horeca code, HACCP, toe op al onze producten.


Wat zijn crÍpes?

Franse CrÍpes zijn dunne pannenkoekjes c.q. flensjes. Deze crÍpes kunnen wij voor u vullen met allerlei heerlijkheden.


CrÍpe assortiment

Wij komen al naar gelang wat u wilt, met de grote of kleine crÍpe unit naar u toe. Met de grote unit van CrÍpe Paris kunt u een groter assortiment van crÍpes aanbieden aan uw gasten. Deze kunnen variŽren van eenvoudig, crÍpes met suiker tot een crÍpe met warme kersen / verse aardbeien, vanille-roomijs en slagroom. Ook verzorgen wij voor u de koffie en drank. Kortom voor ieder wat wils.transparent_dummy.gif